Pastafarver og kagepynt er sagen

pastafarver kagepyntPastafarver og kagepynt er fantastiske midler, når du vil bage lækre, farverige, festlige, smukke og velsmagende kager. De giver kulør til festligheder og de er både skønne for øjnene og smager vidunderligt gør de gerne også. Der findes helt sikkert inspiration at hente.

Farverigt og indbydende kagepynt

Med kagepynt på dine cupcakes og festkager, bliver kagerne lige til at spise, og de sidder lige i øjet. Du kan vække din indre madkunstner og være ultra kreativ, når du leger med dejen. Du kan fx få kagepynt som i pastafarver, som du selv kan rulle ud og skære til lige præcis, som du kar lyst til. Sæt roser på lagkagerne, eller skab skønne og sjove figurer og tøjdyr i flere farver. Det skal nok vække lykke til fødselsdagsfesten eller den store, fine party. Du kan strø lidt guldglimmer, købe færdige og spiselige små figurer og blomster, som er lige til at spise, eller blande de smukkeste pastafarver ned i dejen eller fondanten. Valget er dit, og det er bare at gå i gang med at pryde dine kager med dine egne og børnenes favoritter. Kagepynt kan bruges til hverdage såvel som fester, og det er altid godt med dekoration, for det giver ikke bare velsmagende kager, men gør også den almindelige grå hverdag til noget særligt og farvestrålende. Her finder du et stort udvalg af kagepynt.

Pastafarver imponerer

Pastafarver sætter kulør på livet og gør det muligt for dig, at vælge lige nøjagtig de farver, du har lyst til, når du vælger kagepynt. Du kan imponere dine omgivelser med kagepynt, ikke mindst pastafarver, og de er mere varierede end du tror. Lilla, gul, grøn, blå, sort og mange, mange flere nuancer er mulige at få fingrene i, så der er ikke mange begrænsninger. Pryd ikke bare kagen med glasur eller krymmel, men brug en skøn farve i en fondant eller marcipan, når du beklæder og forskønner dit lækre bagværk. Kunsten er at vælge dem med omhu og efter smag og behag, for ikke at tale om til lejligheden. Vælg konservative pastafarver, hvis det er et meget traditionelt og formelt selskab, du laver kagen til. Pep kagen op med skrigende, skøre og iøjnefaldende pastafarver til den uformelle nytårsfest, børnefødselsdagen og stunder, du vil fejre med familie, venner og bekendte. Det er bare at kaste dig ud i det, og gøre dine kager mere farvestrålende, smukke og sjove, mens du kan imponere alle med dine kreative evner og smukke kager. Her finder du et stort udvalg af pastafarver.

Leave a comment

Filed under Bagning

Leave a comment